Loading Search Bar...


Nothing found - try zooming or dragging the map
Click to show 3 flyttefirma tilbud lyngby

3 tilbud flyttefirma lyngby

-Miami
FL
USA

3 flyttefirma tilbud lyngby



Address
4625 Tyler Avenue
-Miami
Florida
33128

About 3 tilbud flyttefirma lyngby

Category: Moving & Storage Service, Moving Company

Har du aldrig prøvet at arbejde på udlån af flyttekasser, totalflytninger eller internationale flytning, så find med glæde to-tre fornuftige gratis flyttefirmatilbud. Du er havnet på udbudsportalen Tilbud-flyttefirma.dk - stedet hvor du overordentlig enkelt kan sammenligne priser på flytteopgaver. Hvor lang tid i forvejen skal man bestille et flyttefirma? Det kan være spørgsmålet, når man savner at få flyttearbejde udført.

Tilbehørstjenester (yderligere)
Tjenester såsom emballering, service af apparater, udpakning eller klavertrappe bærer, som du anmoder om at blive udført (eller som er nødvendige på grund af udlejningskrav eller andre særlige omstændigheder). Gebyrer for disse tjenester kan være ud over linjetransportgebyrerne.

Hjælpetjeneste (shuttle)
Hvis den tildelte over-the-road van ikke er i stand til at foretage en normal afhentning / levering på grund af fysiske begrænsninger, og der er behov for et andet, mindre køretøj, betragtes dette som hjælpeservice (en shuttle). Eksempler på sådanne fysiske begrænsninger inkluderer situationer som en vej eller indkørsel, der er for smal, en bro, der ikke er i stand til at understøtte varevognen, og manglende evne til at parkere den bevægelige varevogn inden for en rimelig afstand fra afhentningen eller leveringsstedet. Gebyrer for det andet, mindre køretøj vurderes på timebasis ud over gebyrer for det ekstra arbejde, der er involveret i afhentning med shuttle-lastbilen.

Kupon
Kvitteringen for dine varer og kontrakten for deres transport. BEMÆRK: Det er dit ansvar at forstå konnossementet, før du underskriver det. Hvis du ikke er enig i noget på konnossementet, skal du ikke underskrive det, før du er tilfreds med, at det er korrekt. Konnossementet er et vigtigt dokument. Du må ikke miste eller misplacere din kopi.

Modtager
Den person, som forsendelsen skal leveres til.

 



Your Rating

Click to rate this business 'Hate It'Click to rate this business 'Didn't Like It'Click to rate this business 'Not Bad'Click to rate this business 'Liked It'Click to rate this business 'Loved It'
(click a star to select)

Your Review
characters left.