Loading Search Bar...


Nothing found - try zooming or dragging the map
Click to show 3advokattilbud.dk - Altanta, GA, USA

3advokattilbud.dk

Altanta
GA
USA

3advokattilbud.dk - Altanta, GA, USAAddress
Altanta
Georgia

About 3advokattilbud.dk

Category: Legal Services

Skal du bruge en advokat til en sag om f.ex. køb af bolig i region Hovedstaden? Hjælpen på den udfordring finder du uden tvivl ved at modtage hele 3 overvældende specialtilbud. Undgå uduelige håndværkere - Benyt vores anerkendte webportal 3advokattilbud.dk i dag. Advokatfirmaekspert Kenn Phillips er rådgiver i advokatfirmafaget og taler for, at professionelle ikke benytter andet end stilfulde produkter.

Med hensyn til muligheder for tilpasning eller justering peger Macbeth-rapporten på en række muligheder, herunder:
· Mulig omkalibrering af overholdelsesforventninger under et koncept om håndhævbar manglende overholdelse, hvilket kunne tjene til at skifte tærsklen for håndhævelse indgreb fra en absolut overensstemmelse forventning til en, der ville tillade visse typer overskridelser at være rettidigt selvkorrigerede uden håndhævelsesmæssige konsekvenser.
· ECOS har anbefalet, at EPA flytter til et revisionssystem til overvågning i stedet for sager om sag for sag. Rapporten råder over, at revisionen først bliver piloteret i nogle EPA-regioner og -programmer inden større udbredelse, således at mekanikerne kan indstille sig. Tilladelsesbeslutninger kan være et godt sted at fokusere på sådanne pilotprojekter.
At anerkende betydningen af ​​interstate dimension i definitionen af ​​den føderale rolle, anbefaler rapporten, at der oprettes en formel struktur for at give downwind / downstream stater en mere meningsfuld stemme i gennemførelsesbeslutninger.
Rapporten anbefaler generelt større anvendelse af protokoller, der er udformet til at tilvejebringe forstyrrede stater med en tidsbegrænset elevationsmulighed forud for føderal indgriben.

 Your Rating

Click to rate this business 'Hate It'Click to rate this business 'Didn't Like It'Click to rate this business 'Not Bad'Click to rate this business 'Liked It'Click to rate this business 'Loved It'
(click a star to select)

Your Review
characters left.