Loading Search Bar...


Nothing found - try zooming or dragging the map
Click to show 3forsikringstilbud.dk - Acton, ACT, Australia
3forsikringstilbud.dk - Acton, ACT, Australia

3forsikringstilbud.dk

Acton
ACT
Australia
Address
Acton
Australian Capital Territory

Business Description

Sådan kan du udvælge et af forsikringstilbuddene og få tusind kroner i kontant rabat på den stillede fagmandopgave. Alle fikse eksperter opfylder din ønsker og nøgleordene er bl.a. ovenud suveræne priser og superb faglig forsikringsbetjening. Beskriv forsikringsopgaven i kontaktskemaet på kun 4½ minut (så hurtigt går det). Du vil nu blive kontaktet af op til tre forsikringsselskaber, som hver især kommer med bud.

I en situation med fuldkommen konkurrence på markedet sikres umiddelbart det bedste og billigste produkt for kunder/forbrugere/medlemmer. Forsikringsprodukterne er imidlertid komplicerede, immaterielle og på livsforsikringsområdet meget langsigtede. Det er svært at skabe en meget høj grad af gennemsigtighed på markedet og derfor at benytte konkurrencen mellem udbyderne som den eneste regulator på markedet. Dertil kommer, at der er en stor samfundsmæssig interesse i mange forsikringsprodukter, der anses for vigtige med henblik på sociale, erhvervs- og velfærdsmæssige forhold. Dette forhold har tidligt ført til fastsættelse af regler med forskelligt forbrugerpolitisk indhold. Ovenfor er allerede nævnt Forsikringsaftaleloven fra 1930, der blev fornyet i 2003.

 Your Rating

Click to rate this business 'Hate It'Click to rate this business 'Didn't Like It'Click to rate this business 'Not Bad'Click to rate this business 'Liked It'Click to rate this business 'Loved It'
(click a star to select)

Your Review
characters left.