Loading Search Bar...


Nothing found - try zooming or dragging the map
Click to show 3 tilbud anlægsgartner

3 tilbud anlægsgartner

-Miami
FL
USA

3 tilbud anlægsgartner



Address
4156 Golden Street
-Miami
Florida
33143

About 3 tilbud anlægsgartner

Category: Garden Services

På Billig-gartner.dk kan vi opstøve 3 virkelig gode anlægsgartner tilbud på f.eks. gødskning af vækster, opbygning af hegn, vedligeholde blomsterbede og skel eller lugning af ukrudt. Det er et smart tilbud til din privatøkonomi - Brug os i dag, så ender du med mere end 64 pct i afslag. Reelle anlægsgartnere afgiver tilbud på for eksempel disse arbejdsopgaver: dyrkning af planter fra stiklinger, gødskning af vækster, omlægning af have og ukrudtsbekæmpelse.

Hvad skal man gøre denne måned
Strøplanter: Alle etårige og stauder skal have brugt blomster fjernet, skåret ned og befrugtet for at udvide blomstringssæsonen ind i efteråret.
Irrigation: Automatiske timere skal have regnsensorer tændt og aktiveret for at forhindre overskydende vanding, hvilket kan resultere i en svamp eller sygdom i dit græs.
Græsplæner: Et kontrolleret frigivet nitrogen bør påføres denne måned. Et ukrudt og foder bør ikke bruges.
Ornamentaler: Udvaskende regn og hurtig vækst kan resultere i næringsstofmangel i nogle planter. En granuleret gødning med tidsfrigivelse med mindre elementer bør løse dette problem.
Palmer: Kontroller ældre fronds af dine palmer for gulning, dette kan indikere en magnesium- eller kaliummangel. Hvis de har en mangel, skal du anvende en passende palme-gødning med mindre elementer.
Julestjerner: Knap dine julestjerner & krysantemum tilbage inden udgangen af ​​måneden for at give tid til knopper at vokse til en vinterblomst.
Nyplantede græs, træer, buske og stauder skal vandes dagligt, indtil deres rodsystem er etableret.

Vi har set et antal myggerelaterede sygdomme i hele Danmark denne sommer på grund af vores våde vejr. Vådt vejr og varme temperaturer får disse sugende bugs til at blomstre, hvor mulighederne tillader det. Årvågenhed i dine landskaber kan hjælpe med at skære ned på de steder, hvor myg opdrætter. En af de bedste FDA-godkendte insektmidler, der indeholder DEET, er den bedste måde at holde myg væk fra kroppen.

 



Your Rating

Click to rate this business 'Hate It'Click to rate this business 'Didn't Like It'Click to rate this business 'Not Bad'Click to rate this business 'Liked It'Click to rate this business 'Loved It'
(click a star to select)

Your Review
characters left.